Systeemplafonds, geplaatst door echte vakmannen!

Systeemplafonds monteren wordt vooral toegepast voor het afwerken van binnenruimten waar diverse leidingen zoals nutsleidingen (voor o.a. elektriciteit, verlichting, verluchting, ...) boven het plafondoppervlak 'verstopt' moeten worden. Denk tijdig na en kies slim het beste plafond of systeemplafond. U zal jaren kunnen genieten van systeemplafonds geplaatst door het team van Koen Geudens, in Turnhout, in de Kempen, in de hele provincie Antwerpen, maar ook over heel Vlaanderen en bij uitbreiding België. Vraag naar onze plaatsingteams voor systeemplafonds.

Naast burelen en kantoren voorzien van een systeemplafond kiezen vooral ook winkelruimten, banken, verzekeringskantoren, ziekenhuizen voor een montage van dergelijke systeemplafonds.

Professionele plaatsing

Een systeemplafond plaatsen kan middels lamellen, tegels of (Gyproc)panelen.
Afhankelijk van het gekozen plafondtype blijft het kabelnetwerk boven het systeemplafond in meer of mindere mate zichtbaar. In het submenu leest u meer over systeemplafonds uit gyproc, systeemplafonds met lamellen en systeemplafonds uit tegels. Click even op het systeemplafond van uw voorkeur: GYPROC PLAFOND, LAMELLENPLAFOND, TEGELPLAFOND.


Montage systeemplafond bij particulieren

Ook voor particuliere woningen monteert bvba GEUDENS Koen systeemplafonds en valse plafondsystemen. We bekijken en bespreken met U welke keuzes er zijn en welke best past voor uw project: een tegelplafond, een lamellenplafond of een gyproc plafond. Op de website van GEUDENS Koen bvba leest U al heel wat nuttige zaken en eigenschappen van de verschillende types voor systeemplafonds: tegelplafonds, lamellenplafonds of gyprocplafonds.
Samen met onze klanten bekijken we steeds graag de mogelijkheden voor de meest geschikte plafondmontage.

Naast de kennis en kunde van onze professionele plafondmonteerders, kan je bij Koen Geudens steeds rekenen op kwaliteitsvolle materialen en een goede service.

» bekijk hier enkele van onze realisaties


Interesse in een netjes afgewerkt systeemplafond, of het nu een gyproc plafond, een tegelplafond of een lamellenplafond is?
contacteer ons geheel vrijblijvend voor bijkomende informatie m.b.t. systeemplafonds