CLICK WALLS met CLICWALL

ClicWall is het revolutionaire MDF wandbekledingsysteem van UNILIN met de gepatenteerde Uniclic® technologie, gekend van QuickStep uit hun Flooring divisie. Dankzij uniclic klikken de panelen snel en eenvoudig in elkaar en zijn ze onmiddellijk afgewerkt. Zo is ClicWall tot 5 keer sneller dan meer traditionele wandbekledingmaterialen, zoals gipsplaten. Bovendien wordt een nagenoeg naadloos resultaat bekomen en is de wand onmiddellijk en duurzaam afgewerkt door de gemelamineerde toplaag in een breed gamma kleuren en decors.

ClicWall is verkrijgbaar met een brandweerstand van 1 uur (EI60). Deze specifieke opstelling met brandvertragende ClicWall panelen (ClicWall FR) wordt ondersteund met een Europees certificaat en komt tegemoet aan de meest courante eisen op het vlak van brandveiligheid. De brandreactie van de afzonderlijke ClicWall FR panelen behaalt Euroklasse B-S2-D0. Dezelfde opstelling garandeert een akoestische waarde van 52 dB.

Heeft u graag de vrijheid om ClicWall naar eigen wens af te werken? Dit kan perfect met ClicWall Deco. Op basis van de standaard ClicWall is ClicWall Deco afgewerkt met een lakdraagfolie. Zo kan u uw wand zelf afwerken met verf, vliesdoek, behangpapier en zelfs digitale print.

Voordelen van ClicWall:

 • Eenvoudige en snelle installatie
  ClicWall is uitgerust met het unieke en wereldwijd gepatenteerde Uniclic®-systeem. Daardoor zijn de panelen heel simpel in elkaar te haken en vast te klikken. De panelen moeten bovendien niet afgewerkt worden; zo verliest men geen tijd met opvoegen of schuren. Het team van GEUDENS Koen uit Turnhout is gespecialiseerd in deze professionele montage.
 • Naadloos systeem
  De naden tussen de panelen zijn door het gepatenteerde Uniclic®- systeem quasi onzichtbaar: een esthetisch perfect resultaat.
 • Krasbestendig
  De MDF-panelen hebben aan weerszijden een stevige, krasbestendige melaminelaag en zijn UV-bestendig. Zo bewaren panelen hun kleur en blijven ze er perfect uitzien.
 • Hygiënisch en spatwaterdicht
  Het ClicWall-oppervlak is extra hygiënisch omdat vuil er zich minder makkelijk aan hecht en de bovenlaag afwasbaar is. De melaminelaag beschermt de panelen en maakt deze spatwaterdicht. Vraag info en stalen of een voordelig prijsbestek aan bvba GEUDENS Koen.

Extra info op deze folder van fabrikant UNILIN.